Nieuws

Nieuws

DIGITAL IMAGINATION PHOTOGRAPHY WEBLOG

De meeste foto's maak ik op locatie. Samen met de klant bepaal ik de juiste plek. Dit kan een industriële omgeving of een natuurgebied zijn. Het is ook mogelijk om foto's in de (daglicht) studio te maken. Deze fotostudio bevindt zich in Eys. Het is een moderne fotostudio waar je kan kiezen uit verschillende achtergrondkleuren.

Pasfoto's op Locatie

Fotostudio DIPPosted by Jos Sporck Sat, March 12, 2016 15:41:07

Volgens de wettelijke richtlijnen

Wij maken uiteraard een adequate foto die voldoet aan alle officiële richtlijnen. De Nederlandse overheid heeft strenge richtlijnen opgesteld aan pasfoto’s die gebruikt worden voor alle officiële documentatie. Deze richtlijnen vormen dan ook het uitgangspunt voor al onze pasfoto’s. Hierdoor kunt u er altijd op vertrouwen dat de pasfoto zal worden goedgekeurd. We maken uw pasfoto voor officiële documenten zoals paspoorten, rijbewijzen, identiteitskaarten, OV-jaarkaarten en visumaanvragen. Uiteraard kunt u ook voor uw niet-officiële pasfoto’s gewoon bij ons naar binnen lopen. Denk bijvoorbeeld aan een pasfoto voor uw sportvereniging of bedrijfspas en andere foto’s zoals fotoshoots, communiereportage of een trouwreportage.

Pasfoto's op Locatie

Pasfoto op locatie of pasfoto aan huis met onze nieuwe pasfoto servicePasfoto's voor particulieren aan huis, pasfoto's voor zorginstellingen, pasfoto's voor sportverenigingen, pasfoto's voor verzorgingshuizen, pasfoto's voor verpleeghuizen, pasfoto's voor scholen, pasfoto's voor gevangenissen en overige bedrijven. Met onze nieuwe mobiele pasfoto apparatuur komen wij graag naar je toe. Waar dan ook in Zuid Limburg. Een afspraak maken voor een pasfoto op locatie of pasfoto aan huis is uiteraard wel nodig.